Consilierii lui Traian Băsescu au făcut „Mişcare” în Sălaj

Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, a declarat joi, la Zalău, că în cadrul unei întâlniri avute cu cei aproximativ 40 de membrii sălăjeni ai fundaţiei, au fost alese persoanele care vor face parte din echipa de coordonare şi, totodată, din grupul de lucru al filialei Sălaj. Potrivit liderului Mişcării Populare, în urma analizei CV-urilor şi a interviurilor care au avut loc, s-a decis ca din „nucleul” de conducere al fundaţiei, în Sălaj, să facă parte: Veronica Elena Stanca – om de afaceri, Mihai Iacob – medic, Antonica Filip – farmacist, Marta Bodea – inginer şi Anamaria David – studentă. „Acest grup va fi completat cu alte persoane, în perioada imediat următoare. Ei vor demara organizarea filialei Mişcării Populare în Sălaj”, a spus Marian Preda, care a adăugat că, în maximum o săptămână, va fi cunoscut şi numele coordonatorului grupului de lucru.
Cât priveşte criteriile care au stat la baza selecţiei persoanelor desemnate să facă parte din grupul de lucru, liderul Mişcării Populare a amintit de integritate, disponibilitate pentru activitate voluntară şi compatibilitate cu valorile promovate de fundaţie. „Acestea au fost criteriile de selecţie, însă, ca procedură, aşa cum am anunţat deja, din fiecare judeţ, aşteptăm CV-uri de la cei care doresc să facă parte din conducerile filialelor judeţene a fundaţiei”, a mai spus sursa citată. Liderul Mişcării Populare a mai anunţat că, la acest moment, se strâng semnături pentru a putea înregistra fundaţia ca şi partid politic.
Alături de Marian Preda, la eveniment, au mai participat membrii fondatori ai fundaţiei, şi anume consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu şi Sebastian Lăzăroiu.

3 Thoughts to “Consilierii lui Traian Băsescu au făcut „Mişcare” în Sălaj”

  1. Anonim

    No asta da partid 🙂

  2. Anonim

    au fost scursurile astea la zalau?

  3. asta da

    asta da ,asta ne mai lipsea, inca un partid cu 5 membrii in salaj… iar lia stanca se face iar de rahat ca intra iar in zona penibilului. nu are de lucru probabil. abia astept sa vad cati membrii o sa aiba partidul asta

Leave a Comment